Missie & visie

Klantgericht

Wij streven naar een echt partnership met elk van onze klanten.  Door juist en eerlijk advies, kort en helder te communiceren stellen we de klant steeds voorop waarin de werkelijke klantvraag centraal staat. 

Naast onze flexibiliteit en betrokkenheid staan we bekend om onze uitstekende kwaliteit en dienstverlening.  De drang om continu te willen verbeteren zit in het dna van ons bedrijf. 

Het is onze drijfveer om steeds weer de verwachtingen van onze klanten keer op keer waar te maken, en indien mogelijk te overtreffen.  

Expertise

Met Failsafe heeft u gekozen voor een partner die blijft investeren in innovatieve en toonaangevende oplossingen.  Onze expertise komt dan ook goed tot uiting in de benadering bij het creëren en implementeren van de juiste oplossingen.

Certificaten

Failsafe draagt veiligheid zeer hoog in het vaandel en besliste daarom reeds in 2008 te investeren in het behalen van het VCA*-certificaat.  VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving.
 
Failsafe is VCA*-gecertificeerd voor het installeren, aanpassen en onderhoud van beveiligingsystemen.

Erkend beveiligingsonderneming

Failsafe Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen onder vergunning Min. Bin. Zaken 20 0160 19.
Historiek

De oprichters van Failsafe Security hebben in 1987 veel van hun ervaringen in de staatsveilgheid meegenomen.  Een ongeremde drive om het veiligheidsgevoel van onze klanten tot een ongekend niveau tillen, resulteerde in een evolutie van een adviesbureau naar een installatiebedrijf voor geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

In 2016 hebben de oprichters van Failsafe Security beslist om een stapje terug te zetten.  Met Frederik Van den Eede en Davy Rombouts vonden ze een nieuw management voor het dagelijks beheer maar blijven ze actief om hen bij te staan in het clienteel dat Failsafe Security in zijn 30-jarig bestaan heeft opgebouwd.

Finaal kan u bij ons rekenen op een zeer professionele en betrouwbare aanpak van Security projecten waarbij een uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel wordt gedragen.