Hulpmiddel tegen virusverspreiding – Standalone Fever Station

Na de lockdown tegen het Covid19-virus zijn er protocollen op komst om per sector de bedrijven terug weer veilig op te starten.  Het zal echter een moeilijke oefening worden tussen economie en gezondheid.  Technologie kan hier een ondersteunende factor spelen om de virusverspreiding tegen te gaan.

Een intelligente koortscamera kan gebruikt worden die voorhoofdtemperaturen automatische nauwkeurig meet en rapporteert.  Zo kan technologie reeds een eerste waarschuwing geven voor de openbare veiligheid én gezondheidsdoeleinden.

Dit Standalone Fever Station kan zeer snel geïnstalleerd worden: u heeft enkel een voeding 230V nodig en eventueel een netwerkverbinding om de monitoring van de metingen vanop afstand te voorzien.

De oplossing garandeert u een snelle temperatuursmeting zonder identiteitscontrole waardoor de totale oplossing geen inbreuk is op de GDPR-wetgeving.

Foutmarge van 0,5 °C waarbij u bepaalt wat de treshold is.

Er is geen contact tussen het Standalone Fever Station én de gebruiker.  De gebruiker wordt automatisch gedetecteert vanaf 0,3 meter tot 2 meter.

Lokale alarmering via de gebruiksvriendelijke interface én met geluidssignaal.

Lokale opslag van alle metingen en realtime opvolging ook mogelijk via de gratis client software (netwerkverbinding vereist).


RECENTE
NIEUWSBERICHTEN

<?= ; ?>
21 oktober 2021

Realisatie camerasysteem gezinswoning.

<?= ; ?>
19 oktober 2021

Aantal inbraken stijgt: deze tips helpen je om inbrekers buiten te houden

<?= ; ?>
12 oktober 2021

Bezoek ons op de VOKA Bedrijvennetwerkdagen

<?= ; ?>
16 juli 2020

Failsafe helpt mee aan de strijd tegen Covid-19 bij Atlas Copco