Project in de kijker – Nieuwe ISPS-terminal in de Antwerpse Haven

inrit_ISPS

Failsafe Security Beveiligt Toegang tot Terminal van Grote Logistieke Speler in Antwerpse Haven

Failsafe Security heeft recent een omvangrijk beveiligingsproject afgerond voor een toonaangevende logistieke speler in de Antwerpse haven. Dit project markeert een belangrijke stap in de verbetering van de beveiliging van één van hun grootste terminals, volledig in overeenstemming met de International Ship and Port Facility Security (ISPS) Code.

Geavanceerde Toegangscontrole
De beveiliging van de terminal omvat twee inritten en één uitrit, elk uitgerust met een slagboom met meescharnierend hekwerk, conform aan de ISPS-regels. Deze geavanceerde installaties met een doorgang van 5m50 garanderen een gecontroleerde en veilige toegang voor alle voertuigen, terwijl een veiligheidsdraaitrommel zorgt voor een efficiënte en veilige doorgang van personen.

Innovatieve Alfapass-badgelezers
Om de toegangscontrole te optimaliseren, heeft Failsafe Security Alfapass-badgelezers geïnstalleerd met geïntegreerde QR-codescanners. Dit systeem biedt een innovatieve oplossing voor externe chauffeurs, die een unieke, op naam gegenereerde QR-code ontvangen voor een éénmalige toegang. Deze technologie zorgt voor een naadloze en gecontroleerde toegang tot de terminal, waarbij de aanwezigheid van personen in de ISPS-zone nauwkeurig wordt gemonitord.

Perfecte Controle in de ISPS-zone
Met deze geavanceerde systemen waarborgt Failsafe Security niet alleen de naleving van de strenge ISPS-regelgeving, maar ook de veiligheid en efficiëntie van de dagelijkse operaties op de terminal. Het resultaat is een perfect gecontroleerde omgeving die de veiligheid van personeel, goederen en infrastructuur waarborgt.

Failsafe Security blijft zich inzetten voor de hoogste normen in beveiliging en blijft innovatieve oplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van haar klanten. Dit project in de Antwerpse haven is een duidelijk voorbeeld van onze expertise en toewijding aan veiligheid en efficiëntie.

Voor meer informatie over dit project en andere beveiligingsoplossingen, kunt u contact met ons opnemen via 03/685.25.55 of onze website bezoeken op www.failsafe.be .