Project in de kijker – Tijdelijke toegangspoort met Alfapass toegangscontrole

speedgate

Failsafe Security Implementeert Tijdelijke Toegangspoort met speedgates in Antwerpse Haven

Failsafe Security heeft met succes een tijdelijke in- en uitgang gecreëerd voor een toonaangevende logistieke speler in de Antwerpse haven. Deze noodoplossing, geïmplementeerd met behulp van de geavanceerde speedgates van IQ-Pass International, voldoet perfect aan de huidige ISPS-regels (International Ship and Port Facility Security Code) door de registratie van aan- en afwezigheden via unieke QR-codes en/of Alfapass-badges.

De tijdelijke toegangspoort, geïnstalleerd door Failsafe Security, is een cruciale tussenoplossing in afwachting van de renovatie van de nieuwe toegangspoort met geüpgradede slagbomen. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie van IQ-Pass International zijn alle veiligheidsmaatregelen volledig in lijn met de huidige regelgeving, waardoor een naadloze en veilige toegang voor medewerkers en bezoekers wordt gegarandeerd.

“Dit project benadrukt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige, tijdelijke beveiligingsoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten,” aldus Davy Rombouts, Bestuurder van Failsafe Security. “Door samen te werken met IQ-Pass International hebben we een snelle en effectieve oplossing kunnen bieden die de veiligheid en naleving van de geldende voorschriften waarborgt, terwijl we tegelijkertijd de operationele continuïteit van onze klant garanderen.”

De tijdelijke in- en uitgangsoplossing, geïmplementeerd door Failsafe Security, is een voorbeeld van innovatieve en flexibele maatregelen die bedrijven in staat stellen om in te spelen op veranderende omstandigheden zonder afbreuk te doen aan de veiligheid en efficiëntie van hun operaties.