Toegangscontrole systeem

failsafe-icoontjes_Toegangscontrole

TOEGANGS
CONTROLE

Wie kan er wanneer binnen in uw gebouw?

Weten wat er in uw woning of kantoor gebeurt als u er niet bent, is één ding. Beheren wie er binnenkomt, geeft u nog meer zekerheid. Dit kan met ons toegangscontrole systeem.

De dagen dat iedereen een sleutel van een woning of een gebouw heeft, ligt al even achter ons. Vandaag bestaan er meerdere oplossingen om de toegang tot uw woning of gebouw elektronisch te controleren.

Failsafe Security biedt een ruim gamma aan oplossingen voor toegangscontrole aan, op maat van iedere woning, gebouw, site, organisatie of bedrijf.

failsafe-toegangscontrole-05

Hoe gaan wij te werk?

We maken analyse van de behoeften voor toegangscontrole op maat van de organisatie en maken een voorstel rekening houdend met de opbouw van het systeem, het type van badges, de vergrendeling van de deuren, enz.

Ook evacuatierapportering (bv. Seveso-bedrijven) is geïntegreerd in onze systemen voor toegangscontrole.

Onze oplossingen

Nieuwe identificatie-methodes zoals biometrie, QR-codes of toegangscontrole met de smartphone (NFC, BLE, … bluetooth technologie) kunnen geïntegreerd worden in onze oplossingen.

Onze oplossingen ondersteunen Alfapass en voldoen verder aan strenge eisen die gesteld worden door IATA voor Air Freight zones.

alfapass

Zoekt u een partner voor beveiliging?

U kan bij ons rekenen op een zeer professionele en betrouwbare aanpak van security projecten waarbij een uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel wordt gedragen.