Over ons

HISTORIEK

Het verhaal van Failsafe Security begon in 1987 toen enkele ex-medewerkers van de Belgische Staatsveiligheid een adviesbureau voor beveiliging startten.

Al heel snel merkten ze dat de wereld van de beveiliging toen op een breekpunt stond. De technologie in de beveiliging evolueerde razendsnel. In plaats van enkel advies werd aan Failsafe Security meer en meer gevraagd of ze ook de technologie voor de beveiliging konden verzorgen.

Failsafe Security werd een erkende beveiligingsonderneming volgens Belgisch recht en helpt sindsdien de klanten met inbraakbeveiligingbranddetectie, toegangscontrole, camerabewaking, deurtelefonie, hang- en sluitwerk, elektronische sluitsystemen, fysische hindernissen, … kortom een totaalpakket op maat van de behoeften van de klant.

failsafe-algemeen-07
100
aantal projecten per jaar
30
jaar ervaring
10
onderhoudsvoertuigen
1500
tevreden klanten

Wie zijn we

Failsafe Security is een onafhankelijk integrator van beveiligingstoepassingen. We selecteren onze oplossingen op de meerwaarde en de voordelen voor onze klanten.

We verzorgen een uitgebreid gamma van oplossingen voor het dagdagelijkse beheer en de beveiliging van mensen, gebouwen en middelen.

We verkennen voortdurend de markt om zo ons aanbod up to date te houden. We zorgen ook voor voldoende continuïteit in onze oplossingen. Installaties met meer dan 20 jaar op de teller zijn geen uitzondering bij Failsafe Security.

In 2016 bracht de overname door Davy Rombouts en Frederik Van den Eede een nieuwe wind.

De nieuwe eigenaars hadden er allebei al een lange carrière in de beveiliging opzitten en brachten hun ervaringen en deze van de specialisten bij Failsafe Security samen om zo het bedrijf een nieuw elan te geven.

Op één punt bleef de aanpak echter dezelfde. Failsafe Security is uw partner voor een sleutel-op-de-deur voor uw beveiliging. We bieden een totaaloplossing, volledig in eigen beheer.

Zoekt u een partner voor beveiliging?

U kan bij ons rekenen op een zeer professionele en betrouwbare aanpak van security projecten waarbij een uitstekende dienstverlening hoog in het vaandel wordt gedragen.