Project in de kijker – Vernieuwing Camerabewaking voor luxe hotel

cctv_rack_voltooid

Failsafe vernieuwt Camerabewaking voor luxe hotel in Brussel

Een luxe hotel in Brussel, behorende tot een grote keten, heeft onlangs een geavanceerde upgrade ondergaan van zijn camerabewakingssysteem, dankzij de expertise van Failsafe Security.  Het hotel, dat bekend staat om zijn luxe accommodaties en toonaangevende gastvrijheid, heeft nu een state-of-the-art beveiligingssysteem dat de veiligheid van gasten en personeel versterkt.

Het voorgaande systeem bestond uit een combinatie van IP-camera’s met Milestone Video Management Software (VMS) en een analoge oplossing van GoVision, inclusief vier analoge recorders.  Failsafe Security nam de uitdaging aan om deze systemen te integreren en te verbeteren, met als resultaat een naadloze en efficiënte beveiligingsoplossing.

Failsafe Security heeft de analoge camera’s geïtegreerd via digitale encoders van Hanhwa Techwin in het Milestone VMS-platform.  Hierdoor kunnen alle camera’s nu centraal worden beheerd en bewaakt via één geïntegreerde interface. Bovendien hebben ze beide systemen geconsolideerd tot één rack, wat resulteerde in een ruimtebesparende oplossing die perfect past in de bestaande ruimte van het hotel.

Deze verbeterde camerabewaking biedt het hotel een hoger niveau van beveiliging, met realtime monitoring, geavanceerde analysemogelijkheden en een verbeterde beheerbaarheid van het systeem. Gasten kunnen nu met nog meer gemoedsrust genieten van hun verblijf, wetende dat het hotel de nieuwste technologieën inzet om hun veiligheid te waarborgen.

Failsafe Security heeft opnieuw bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van beveiligingssystemen en heeft bijgedragen aan de modernisering van een van de meest prominente hotels in Brussel. Het project toont aan dat innovatie en technologie hand in hand kunnen gaan om de veiligheid en het comfort van gasten te verbeteren.

Voor meer informatie over Failsafe Security en hun beveiligingsoplossingen kunt u terecht op hun website: www.failsafe.be.