Project in de kijker – Elektronische sleutelkluis met Mifare DESfire-badge

GEINTEGREERDE OPLOSSING VOOR ELEKTRONISCH SLEUTELBEHEER IN FAILSAFE TOEGANGSCONTROLE

Al bijna 40 jaar staat Deister Electronics bekend om zijn innovatieve producten en oplossingen voor identificatie en beveiliging van mensen, middelen en gebouwen.

Sleutels blijven een essentieel onderdeel van elke beveiligingsoplossing, maar het belang ervan wordt vaak over het hoofd gezien. Ze controleren de toegang tot kritieke gebieden en hoogwaardige apparatuur. Een elektronisch sleutelbeheersysteem kan beperken welke mensen toegang hebben tot individuele sleutels. Als u weet wie, wanneer en waar ze zich bevinden, hebt u altijd de controle en voelen mensen zich verantwoordelijker, wat betekent dat er minder sleutels verloren gaan.

Het implementeren van een sleutelbeheersysteem kan de operationele kosten en middelen verlagen door het handmatige probleem en de teruggave van uw sleutels uit te bannen.

Onze grote klant, een zeer belangrijke speler in de Antwerpse haven, vroeg aan Failsafe Security een concept aan te bieden in hun High Security omgeving waarbij de bestaande Mifare DESfire-badge gebruikt wordt om zich te identificeren aan de elektronische sleutelkast.

Deze realisatie werd in samenwerking met Deister Electronics gemaakt en is volledig geïntegreerd in de bestaande toegangscontrole.

Wenst u meer te weten over onze realisatie of mogelijkheden, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.